Εταιρεία

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1972 ως οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία «ΑΦΟΙ Θεοδωρίμπαση ΟΕ» επί της οδού Νέας Ελβετίας 13 στο Βύρωνα και δραστηριοποιείτο κυρίως στα υδραυλικά είδη. Το 1978 αλλάζει το όνομα της σε «Παλμός» και ασχολείται με τη χονδρική πώληση πλακιδίων και ειδών υγιεινής (μπαταρίες μπάνιου, μπανιέρες υδρομασάζ και άλλα) της γνωστής εταιρείας VITRUVIT σε όλη την Ελλάδα. Το 1993, με αφορμή τη δημιουργία της ιδιόκτητης, κεντρικής αποθήκης στην οδό Κερκύρας 60 στο Βύρωνα, αποκτά την τελική μέχρι σήμερα επωνυμία της «Εμπορικός Παλμός ΑΕ».

Σήμερα, η εταιρεία Εμπορικός Παλμός, παραμένοντας οικογενειακή επιχείρηση εισάγει πλακάκια και είδη υγιεινής με χονδρική πώληση σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδος. Έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό το τμήμα της λιανικής πώλησης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της οδού νέας Ελβετίας 13, χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά μέσα για την άριστη εξυπηρέτηση, όπως έμπειρο προσωπικό και σύγχρονες υπηρεσίες σχεδιασμού εσωτερικών χώρων.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μας, είτε είναι του τμήματος της χονδρικής, είτε κατασκευαστής και διακοσμητής, είτε ιδιώτης. Σάς παρέχει με δωρεάν διανομή στη πόρτα σας, στο γραφείο σας, στο μαγαζί σας, την καλύτερη ποιότητα στην ζητούμενη ποσότητα και σε πολύ λογικές τιμές.

Δείτε τα προϊόντα μας και διαλέξτε αυτά που θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.