Υπηρεσίες › Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων

Στο σχεδιαστικό μας τμήμα, ένα άτομο από εμάς, ασχολείται με το σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων που εσείς θα επιλέξετε να ανακαινίσετε ή να δημιουργήσετε από την αρχή. Εμείς οι ίδιοι είμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε, να σας συμβουλέψουμε και να σας δώσουμε μια εικόνα του ανανεωμένου σας χώρου μέσα απο το σχεδιαστικό μας πρόγραμμα ώστε να είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε αλλαγή.

Ερχόμαστε στο σπιτι σας, βλέπουμε το χώρο σας, συζητάμε για το σχεδιασμό και τη διακόσμηση του και είμαστε σε συχνή, προσωπική επικοινωνία μαζι σας. Στις επόμενες συναντήσεις μας σας παρουσιάζουμε, μέσα απο σχέδια, τις προτάσεις μας και σας κατευθύνουμε με τα καλύτερα μέσα που διαθέτουμε και μέσα απο τις εμπειρίες μας, έτσι ώστε να καταλήξουμε στο καλύτερο φυσικά για εσάς αποτέλεσμα.

Το συστατικό της επιτυχίας μας είναι πως βρίσκεστε μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Σκοπός μας είναι πάνω απο όλα η ικανοποίηση των δικών σας αναγκών και αυτό για να το εξακριβώσετε δεν έχετε παρα να έρθετε στο δικό μας χώρο.

ΜΠΑΝΙΟ MASTER ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

Details

ΜΠΑΝΙΟ MASTER ΣΤON ΒΥΡΩΝΑ

Details

ΜΠΑΝΙΟ MASTER ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Details

ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Details

ΜΠΑΝΙΟ MASTER ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Details

ΜΠΑΝΙΟ WC ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Details

ΜΠΑΝΙΟ WC ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Details

ΣΑΛΟΝΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Details