Στον εκθεσιακό μας χώρο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλη τη γκάμα των προϊόντων μας και να λάβετε σημαντική βοήθεια από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Στον Εμπορικό Παλμό Α.Ε. θα βρείτε πλακάκια δαπέδου, καθώς και συγκολλητικά υλικά και επενδύσεις δαπέδου για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η τεράστια ποικιλία μας στα είδη υγιεινής μας χαρακτηρίζει. Στην έκθεσή μας θα βρείτε καμπίνες ντουζιέρας, είδη υγιεινής για ΑΜΕΑ, ουρητήρια τοίχου, νιπτήρες επίπλων, επιτραπέζιους και επιτοίχιους νιπτήρες, ντουσιέρες, μπανιέρες, υδρομασάζ, και spa για όλα τα γούστα. Θα εκπλαγείτε από την τεράστια γκάμα επιλογών που σας προσφέρουμε, καθώς και από την ποιότητα στα είδη υγιεινής μας.

Η κουζίνα και το μπάνιο αποτελούν χώρους σημαντικούς σε ένα σπίτι, για αυτό και ο εξοπλισμός

τους αποτελεί σοβαρή υπόθεση για τον Εμπορικό Παλμό Α.Ε. Στο κατάστημά μας θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για πλακάκια μπάνιου, έπιπλα μπάνιου, καμπίνες ντούς, μπαταρίες μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου και θερμοσίφωνες, καθώς και πλακάκια κουζίνας, νεροχύτες, απορροφητήρες και μπαταρίες. Πάντα με τη γνωστή ποιότητα κι εργονομία που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα μας.

Προϊόντα